Japanse gezichtsmassage

De Japanse gezichtsmassage die ik aanbied is gebaseerd op Kobido, een Japanse techniek voor gezichtsmassage. Het betekent letterlijk "het traditionele pad van de schoonheid". Deze eeuwenoude massagetechniek werd in Japan van meester op leerling doorgegeven en verjongt de gezichtshuid door gebruik te maken van meridianen, acupunctuurpunten en lymfedrainage.

 

 

Kobido-massage wordt al sinds 1472 toegepast in Japan. Het doel is het gezicht een volledige lifting te geven met shiatsu-bewegingen en therapeutische technieken. De massage verbetert de bloedcirculatie, zodat er meer zuurstof naar het gezicht stroomt en verwijdert toxines en dode huidcellen.

Kobido-gezichtsmassage regenereert, stimuleert de gezichtshuid, verbetert de bloedcirculatie, ontspant en bevordert de ontwikkeling van collageen. Deze massagetechniek is erg doeltreffend voor het behandelen van een droge of vette huid, acne, rimpels en migraine. Het is bovendien een van de meest efficiënte natuurlijke behandelingen om veroudering van de gezichtshuid tegen te gaan.

 

De Japanse gezichtsmassage bestaat uit een ontspannende schouder- en nekmassage, een massage van de gezichtsspieren, stimulatie van de meridianen, een hoofdmassage en lymfedrainage. De massage verloopt in drie fasen: het gezicht wordt gereinigd, gehydrateerd en de spieren worden versterkt door de meridianen te stimuleren. De gezondheid en de vitaliteit van de gezichtshuid worden verbeterd. Daarnaast geeft de massage een gevoel van totale ontspanning!