Wie ben ik

Mijn naam is Elly Timmermans, voetreflexPlus therapeut en masseur. Van augustus 2010 tot november 2014 hebben mijn man en ik op Aruba gewoond. Op dat heerlijke eiland heb ik In 2012 de opleiding klassieke massage afgerond, aangevuld met een cursus voetmassage en een cursus hoofdmassage.

Weer terug in Nederland heb ik de driejarige HBO opleiding VoetreflexPlus therapeut Bij Total Health Academy gevolgd. Voor mijn afstudeerscriptie heb ik onderzocht wat voetreflexPlus massage kan betekenen bij knieklachten als gevolg van een trauma (bijv. een sportblessure, een val, een verdraaiing o.i.d.). Dit heeft me veel nuttige en specialistische kennis opgeleverd. Ook bij knieklachten kan voetreflexologie heel effectief zijn! Een speciaal behandelplan voor knieklachten ligt klaar. Daarnaast heb ik gedurende de afgelopen jaren diverse cursussen gevolgd.

Na 9 jaar in Nederland te hebben gewoond, zijn we eind december 2023 weer teruggekeerd naar Aruba. Mijn praktijk zet ik hier voort en ik hoop heel veel mensen in mijn praktijk te mogen begroeten!

Veel mensen ervaren dagelijks stress en hebben het gevoel dat ze geleefd worden. Juist dan is ontspanning erg belangrijk. Massage werkt stress verlagend en rustgevend. Het verbetert de doorbloeding en het geeft nieuwe energie. Massage werkt preventief; door massage kunnen klachten voorkomen worden. Het zelfgenezend vermogen van de mens wordt geactiveerd. Lichaam en geest komen weer in balans. Bij Masashi bent u verzekerd van rust, toewijding en een persoonlijke benadering.
 
Ik heb gekozen voor de naam Masashi, omdat het verwijst naar Aruba, waar voor mij de oorsprong van het masseren ligt. Masashi is Papiamento en het betekent ‘massage’.

 


Diploma's en Certificaten - Elly Timmermans 

 @All rights reserved